تب «وایبر» خیلی سریع بالا گرفته
و اکثر کاربران تلفنهای همراه هوشمند را با خود همراه کرده است؛
موجی که به دلیل رایگان و جذاب بودن این نرمافزار ایجاد شده
و توانسته در مدت کوتاهی، بخش زیادی از ایرانیان
را نیز به استفاده از این نرمافزار ترغیب کند.
اما واقعیت این برنامه کاربردی به ظاهر دوست داشتنی چیست؟
پاسخ به این سوال را باید از وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی شنید.
«نفتالی بنت» اخیرا در یک مصاحبه اعلام کرده است
که Viber توانسته پاسخ مناسبی
به جنبش تحریم کالاهای اسرائیلی در اروپا موسوم به
بایکوت اسرائیل در سراسر جهان باشد.
.
در میان نرم افزارهای ارتباطی، وایبر بیشترین سطح دسترسی
به اطلاعات شخصی تلفن های شخصی را در اختیار داشته است.
جالب است بدانید که در همین راستا، ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار «وایبر»
را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است.
زیرا هدف این شرکت صهیونیستی از راه اندازی این نرم افزار رایگان
سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است.
گفتنی است، وایبر توسط یک تیم اسرائیلی طراحی و تولید شده
که مدت ها در بخش های نظامی این کشور فعالیت داشته است.
رهبر این تیم، «تالمون مارکو» هنوز هم مدیریت اجرایی شرکت Viber Media را در دست دارد.
بررسی شاخصهی سبك زندگی بسیجی از دیدگاه امام و رهبر معظم انقلاب اسلامی
حوادث پر التهاب ماههای ابتدایی شكلگیری انقلاب اسلامی، ضرورت بسیج همگانی ملت برای دفاع از امنیت كشور در برابر ناآرامیهای ایجاد شده توسط دشمنان انقلاب را ایجاد كرده بود. در این میان، ماجرای تسخیر لانهی جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام و آشكار شدن تبدیل این سفارتخانه به پایگاهی برای جاسوسی و توطئهافكنی برضد نظام جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی را در شرایط ویژهی «رویارویی مستقیم با آمریكا» قرار داد. تهدید آمریكاییها برای حملهی نظامی به قصد آزادی جاسوسان، دغدغهای بود كه ضرورت وجود نیروی منسجم، آموزش دیده، نظامی، انقلابی و مردمی برای دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی را بیش از گذشته، فراهم آورد. در چنین شرایطی بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی(ره)، در 5 آذر 1358 صادر گردید. حضرت امام در همان ایام در دیدار با جمعی از پاسداران، دربارهی ضرورت دفاع از كشور فرمودند:
«مملكت اسلامى باید همهاش نظامى باشد. تعلیمات نظامى داشته باشد ... یك مملكت بعد از یك چند سالى بشود یك كشورى با 20 میلیون جوان كه دارد 20 میلیون تفنگدار داشته باشد. 20 میلیون ارتش داشته باشد و این یك هم چه مملكتى آسیب بردار نیست.»[1]
… در جنگ نرم و جنگ روانی – که جنگ روانی یکی از بخشهای جنگ نرم است – هدف دشمن این است که محاسبات طرف مقابل را عوض کند. … در مقابل این، افسر جنگ نرم باید مقاومت کند. چگونه مقاومت کند؟
معرفتهاتان را بالا ببرید. عزیزان من! سقف معرفت خودتان را، سایتهای سیاسی و اوراق روزنامهها و پرسه زدن در سایتهای گوناگون قرار ندهید؛ سقف معرفت شما اینها نیست. سطح معرفت را بالا ببرید. با قرآن، با نوشتجات مرحوم شهید مطهری، با نوشتجات فضلای بزرگی که خوشبختانه امروز در حوزههای علمیه حضور دارند، آشنا شوید. امروز فضلای جوانی در حوزههای علمیه هستند که میتوانند در این قسمت به مجموعهی جوانهای دانشگاهی یاری بدهند؛ کمااینکه کارهای خوبی هم دارد انجام میگیرد. سطح معرفت دینی بالا برود؛ این یکی از کارهاست که حتماً لازم است. به نظر من آن کاری که مهم است انجام بگیرد، مطالعات اسلامی است…
مشاهده متن کامل در اینجا
پیش نمایش طرح (کلیک کنید)
دریافت سایز اصلی : DOWNLOAD
پی نوشت: مطلب و توصیه ی مهمی بود که متاسفانه کمتر مانور داده شده روی آن. چه خوب که کمی از وب گردی ها بکاهیم و با یک برنامه ی مطالعاتی مناسب شروع به مطالعه کنیم. پیشنهاد بنده برای شروع در پیش گرفتن سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری (ره) هست.
.: Weblog Themes By Pichak :.