اسلایدر

روز نهم دی روز حضور گسترده  مردم ایران در دفاع از کیان ولایت و خروشی در جهت پاسداشت امامت ائمه هدا علیهم‌السلام بود؛ چرا که مردم جسارتِ خائنین را به عاشورا و امام حسین دیده و مظلومیت ولی امر خود را ماه‌ها شاهد بودند.

باید توجه داشت  این حرکت عظیم یک روزه و یک ماهه و یک ساله شکل نگرفت بلکه زیر بنیادهای آن در خون و جان مردم ایران وجود داشت که چنین خروشی صورت گرفت که در این مقال به بیان یکی از زیر بنیادهای اصلی این حرکت می‌پردازم:



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 دی 1393برچسب:9دی,نهم دی,سبک زندگی بسیج,سبک زندگی, | 19:17 | نويسنده : علی معصومی |

این کجا و آن کجا ... : پایگاه جـامع دنیای نیاز به نـماز : www.worldprayer.ir

به راستی که هر دو روبه سوی قبله اند ، اما این کجا و آن کجا؟

این در حال سجود و عبادت خالق و آفریدگار جهان ...

آن در حال گناه و معصیت و پیروی از شیطان ...

این در حال بندگی خــدا ...

آن در حال بندگی شیطان ...

این در حال پرداختن به روح و روان معنوی ...

آن در حال پرداختن به جسم و دنیای مادی ...

این در حال کاشت بذر و پرورش درخت ...

آن در حال کندن گل و بوته ها و پرورش آفت ...

این در حال ساخت بنا ...

آن در حال تخریب بنا ...

این در حال اتصال به خدا ...

آن در حال انفصال از خدا ...

این نــــمـاز  [نــه + مـاز = پیچ و خم ندارد] ...

آن  بــــمـاز  [بــه + مـاز = پیچ و خم دارد] ...

عاقبتِ این ، ورود به بهشت و روبه رویی با خدا ...

عاقبتِ آن  ، ورود به جهنم و روبه رویی با شیطان ...



ادامه مطلب
ثامن تم : شرایط سخت زندگی

به خاطر کار حسین از ارومیه رفتیم سیرجان. شرایط برام خیلی سخت بود.از یه طرف آب و هوا غیر قابل تحمل بود و از طرفی زندگی با صاحب خونه ی بداخلاق. یه روز دیگه طاقتم طاق شد و گفتم:" زندگی تو این شرایط خیلی برام سخت شده". حسین هم سریع رفت یه خونه با موقعیت بهتر اجاره کرد. دو ماه از رفتنمون به خونه دوم گذشته بود که فهمیدم اجاره ای که واسه این خونه می ده از حقوق ماهیانه اش بیشتره.
بهش گفتم:" خواهش می کنم بریم یه خونه دیگه.نمی خوام بیشتر از این اذیت بشی".
گفت:" نمی خوام همسری که تموم قوم و خویشش رو ول کرده و به خاطر من به یه زندگی ساده تن داده و از شهر خودش دور شده رو، ناراحت ببینم".
خاطره ای از شهید حسین تاجیک/همسفر شقایق،ص276

مقام معظم رهبری:
اگر در جامعه ای خانواده مستحکم شد و زن و شوهر حقوق یکدیگر را رعایت کردند و با هم اخلاق خوش داشته و سازگاری نمودند و با همکاری هم مشکلات را برطرف نموده و فرزندان را تربیت کردند، جامعه ای که اینطور خانواده ها را داشته باشد به صلاح خواهد رسید و نجات پیدا خواهد کرد.



تاريخ : یک شنبه 19 آبان 1393برچسب: شرایط سخت زندگی,سبك,زندگي,بسيج,رهبر,خاطره, | 6:0 | نويسنده : علی معصومی |

دانشگاه انتظار از 1300 سال پیش همچنان دانشجو می پذیردولی متاسفانه هنوزنتوانسته 313 نفر فارغ التحصیل داشته باشد...
شما می توانید در اولین فرصت ثبت نام نمایید....
.
.
مدارک مورد نیاز :
نماز اول وقت+ برگ تسویه حساب حق الناس +دائم الوضو بودن +قرآن خواندن + نماز شب+خوش اخلاقي و خوش برخورد+رعايت حلال و حرام+راستگويي و راستي+....
.
.
امام زمان یار می خواهند یاری چون ابوالفضل... هست همچین یاری؟؟؟
آیا امام زمانی شده ایم ؟؟ بهاری شده ایم؟؟
همه منتظرند 313 یار جمع شوند، پیدا شوند، خودشان را نشان دهند،
آیا برای اینکه خودمان هم عضو 313 نفر شویم ، کاری کرده ایم؟؟
همه می گویند 313 نفر که عددی نیست ،اما برای افرادی چون ما 313 نفر هم عدد بزرگی است ...
آقا یار میخواهند... کجایند آنهایی که آقا را صدا می زنند؟؟؟



تاريخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:انتظار,بسيج,ثبن نام,استخدامي, | 14:37 | نويسنده : علی معصومی |

ده پاسخ به یک سوال مهم

اگر در میانه راه هستید و گاهی برای ادامه مسیر دچار تردید می شوید و اگر دوست دارید این جبهه را تقویت کنید و دوستانتان را برای انجام کار فرهنگی "مربی محور و مسجد مدار" ترغیب نمایید ، پاسخ به این سوال مهم و اساسی را حتما به خاطر بسپارید و بارها در ذهنتان مرور کنید.

اول: برخلاف بسیاری از درد های بشر "درد دین" داشتن از معدود درد هاییست که به انسان آرامش روانی و لذت معنوی می بخشد. درد دین داشتن از جمله دردهای مسری و واگیر دار است پس اگر طبق روال و در مسیر درست دنبال شود اول از همه ، اعضای خانواده را گرفتار می کند. وقتی کسی کار فرهنگی کند ، فضای خانه و خانواده او از معنویت آن نور می گیرد، هدف ها متعالی می شود ، همسر همسنگر می شود و فرزند رزمنده جبهه فرهنگی و ادامه دهنده راه پدر و مادر. هر کس بیشتر در این جبهه ثابت قدم بماند در تربیت فرزندان صالح موفق تر خواهد بود و چه بسیارند کسانی که از کم کاری در این عرصه خسارت های جبران ناپذیری دیده اند.



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 آبان 1393برچسب:, | 8:56 | نويسنده : علی معصومی |
سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه. دیروز، پنج‌شنبه جمعیت انبوهی آمدند و نماز را بر پیکر آیت‌الله مهدوی کنی پشت سر رهبر معظم انقلاب اقامه کردند. نشریه «فتح» بین نمازگزاران توزیع شد که به مناسبت ارتحال آیت‌الله مهدوی کنی تهیه شده بود و با مصاحبه‌ها و یادداشت‌هایی از استادان و دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام از دهه 60 تاکنون و مطالب مرتبط با حاجی مهدوی به نحو شایسته‌ای طراحی شده بود. 1-528x2661 خبر انتشار در بسیجی‌سو دریافت PDF نشریه سوال این‌جاست که تهیه چنین ویژه‌نامه‌ای را علی القاعده چه کسی باید انجام بدهد؟ معاونت اداری مالی دانشگاه؟ مسلما خیر! معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی؟ خیر! معاونت پژوهشی؟ از جهت تأمین محتوا، خوب می‌بود اقدامی می‌کردند. معاونت دانشجویی و فرهنگی؟ چرا که نه؟! مثلا اداره کل فرهنگی و اداره‌های زیرمجموعه‌اش توان قابل توجهی دارند. تشکل‌هایی که زیر این اداره به دنیا می‌آیند و کمی بعد از هم می‌پاشند، هم گزینه مناسبی هستند. بازوهای اجرایی دانشجویی این مجموعه چرا به کار نیفتاد؟ اداره کل روابط عمومی و بین‌المللی هم گزینه مناسبی است. این اداره هم از توان کارمندی و دانشجویی قابل ملاحظه‌ای برخوردار است و اصولا مدیریت تصویر دانشگاه با این اداره است. جا نداشت نشریه پیام صادق، ویژه‌نامه آیت‌الله مهدوی کنی، آن هم پس از پنج ماه آماده گردد؟ خدمات و سوابق آن عالم بزرگ، جمع‌آوری گردد؟ همیشه این بسیج است که کارهای رو زمین مانده انقلاب اسلامی را بر می‌دارد. چرا که بسیجیان طبق تفکر بسیجی، خودشان را وقف انقلاب اسلامی و نیازهای آن کرده‌اند. جا دارد از بچه‌هایی که ویژه‌نامه ارتحال آیت‌الله مهدوی را تهیه کردند و همه یادداشت‌ها و مصاحبه‌های آن جدید بود و پس از ارتحال انجام شده بود، تشکر کنم. حالا تو بسیج هم جالبه که چه کسی این کار را انجام داده است! روابط عمومی بسیج؟ واحد فرهنگی؟ واحد نشر؟ واحد جهاد علمی؟ بله، واحد پژوهشی بسیج. بسیج علمی فرهنگ و ارتباطات. این‌جوریاست. کار رو زمین مانده باید برداشت. من خوشحالم امروز، بچه‌های فرهنگ و ارتباطات در عرصه‌های گوناگون، بسیجی‌تر از سایر رشته‌ها و بخش‌های دانشگاه هستند.

اما دوسه سال اول که می‌گذره و طلبه یه کم از نظر سن و سال بزرگ‌تر می‌شه به مرور مساله ازدواج براش مهم‌تر جلوه می‌کنه وجهت مشروعیت یابی این کار اولش با دوستان طلبه حرف ازدواج رو مطرح می‌کنه واینکه پیامبر ص فرموده که ازدواج سنت منه و هرکسی از این سنت دوری کنه از من نیست بعد می‌گن که در رساله داریم که هرکسی ترس از افتادن به گناه داشته باشه واجبه که ازدواج کنه و این آغاز ماجراست.
 
اساتید اخلاق که به حوزه میان برای سخنرانی یواشکی در برگه‌ای نوشته شده که نظرتون در مورد ازدواج در سن پایین چیه؟ اگه این استاد پاسخ مساعد بده خب دیگه نور علی نوره، چرا که یه استاد هم حمایت کرده اما اگه جوابش منفی باشه طلبه سعی می‌کنه یه جوری مشروعیت این جوابو زیر سوال ببره!
 
خلاصه این روند ادامه داره تا اینکه طلبه‌ها در سال چهارم کتاب نکاح که همون بحث‌های ازدواج باشه رو به‌عنوان متن درسی می‌خونن که البته عجب کتابی هم هست دیگه خیلی از طلبه‌ها خودشونو آماده ازدواج می‌کنن یواش یواش باید آستین بالا بزنن، بر همین اساس اکثر طلبه‌ها در سنهای بین۱۹ تا ۲۵ سال ازدواج می‌کنن البته یه عده‌ای هم هستن که به هر دلیلی در سنین بالا‌تر ازدواج می‌کنند.


ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:, | 7:55 | نويسنده : علی معصومی |


تاريخ : چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:طلبه، بچه بسيجي،, | 7:43 | نويسنده : علی معصومی |
متن کامل گزارش بسیج از نقض حقوق بشر در آمریکا به 3 زبان

گزارش بسیج از وضعیت نقض حقوق بشر در سال 2013 در ایالات متحده آمریکا به 3 زبان فارسی، عربی و انگلیسی منتشر شد.

مراسم رونمایی از گزارش وضعیت نقض حقوق بشر در سال 2013 در ایالات متحده آمریکا صبح امور زبا حضور سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی، محمدجواد لاریجانی رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه و جمعی از اساتید و کارشناسان حقوق در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد.

این گزارش به همت معاونت امور بین الملل سازمان بسیج مستضعفین تهیه شده است.

در این گزارش موارد مختلفی از جمله اعدام‌های آمریکا، نقض حقوق بشر در زندان‌ها، بازداشت خودسرانه و نقض عدالت کیفری، شکنجه زندانیان، نقض حریم خصوصی مردم، نقض حقوق اقلیت‌ها و بومیان آمریکا، نقض حریم خصوصی مسلمانان، تبعیض نژادی در سیستم قضایی آمریکا، نقض حقوق کودکان و سابقه باراک اوباما و دشمنی‌اش با آزادی بیان مطرح شده است.

برای دانلود بر روی ادامه مطلب کلیک کنید.

 

 

 


ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 25 مهر 1393برچسب:دانلود متن کامل گزارش بسیج از نقض حقوق بشر در آمریکا به 3 زبان,سبک سیجی, | 11:0 | نويسنده : علی معصومی |

به نقل از "سبک زندگی بسیجی": این جشنواره سه سال است که در تبریز برگزار می‌شود. دعاهای بچه‌های دنیا را گِرد می‌آورند و برگزیدگان را به تبریز دعوت می‌کنند و به آن‌ها جایزه می‌دهند.

* آرزو دارم سر آمپول‌ها نرم باشد! (تاده نظر‌بیگیان، ۵‌ساله)

* خدای مهربانم، من در سال جدید از شما می‌خواهم اگر در شهر ما سیل آمد، فوراً من را به ماهی تبدیل کنی! (نسیم حبیبی، ۷‌ساله)

* خدای عزیزم، من تا حالا هیچ دعایی نکردم. می‌تونی لیستت رو نگاه کنی. خدایا ازت می‌خوام صدای گریهٔ برادرکوچیکم رو کم کنی! (سوسن خاطری، ۹‌ساله)

* خدای عزیزم، در سال جدید کمک کن تا مادربزرگم دوباره دندان دربیاورد. آخر، او دندان مصنوعی دارد! (الناز جهانگیری، ۱۰‌ساله)

* آرزوی من این است که ای کاش مامان و بابام عیدیِ من را از من نگیرند. آن‌ها هر سال عیدی‌هایی را که من جمع می‌کنم، از من می‌گیرند و به بچهٔ آن‌هایی می‌دهند که به من عیدی می‌دهند! (سحر آذریان، ۹‌ساله)

* ای خدا، کاش همهٔ مادرها مثل قدیم خودشان نان بپزند تا من مجبور نباشم در صف نان بایستم! (شاهین روحی، ۱۱‌ساله)

* خدایا، کاری کن وقتی آدم‌ها می‌خوان دروغ بگن، یادشون بره! (پویا گلپر، ۱۰‌ساله)

* خداجون، تو که این‌قدر بزرگ هستی چطوری میای خونهٔ ما؟ دعا می‌کنم در سال جدید به این سؤالم جواب بدی! (پیمان زارعی، ۱۰‌ساله)

* خدایا، یک برادر تپل به من بده! (زهره صبورنژاد، ۷‌ساله)

* ای خدا، کاری کن که دزدان کور شوند. ممنونم! (صادق بیگ زاده، ۱۱‌ساله)

* خدایا، در این لحظهٔ زیبا و عزیز از تو می‌خواهم که به پدر و مادر همهٔ بچه‌های تالاسمی پول عطا کنی تا همه ما بتوانیم داروی «اکس جید» را بخریم و از درد و عذاب سوزن در شب‌ها رها شویم و در خواب شبانه‌مان مانند بچه‌های سالم پروانه بگیریم و از کابوس سوزن رها شویم... (مهسا فرجی، ۱۱‌ساله)

* دلم می‌خواهد حتی اگر شوهر کنم، خمیردندان ژله‌ای بزنم! (روشنک روزبهانی، ۸‌ساله)

* خدایا، دست شما درد نکند. ما شما را خیلی دوست داریم! (صمصام رحیمی، ۶‌ساله)

* خدایا، تمام بچه‌های کلاسمان زن‌داداش دارند. از تو می‌خواهم مرا زن داداش‌دار کنی! (زهرا فراهانی، ۱۱‌ساله)

* خدایا، لطفاً وقتی بزرگ شدم، شغل من خوابیدن باشد. (فرامرز نصیر، 5‌ساله)

* ای خدای مهربان، من رستم دستان را خیلی دوست دارم. از تو خواهش می‌کنم کاری کنی که شبی او را در خواب ببینم! (شایان نوری، ۹‌ساله)

* خدایا، من یک پراید سفید می خواهم. (معصومه سنقری 6‌ساله)



از: کتاب سومین جشنواره بین‌المللی دست‌های کوچک دعا.



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 24 مهر 1393برچسب:سبک زندگی بسیجی,دعای یک کودک ,دعای کودکان,دعا, | 8:34 | نويسنده : علی معصومی |

تیم وب سایت ندای یک بسیجی عاشق طبق گذشته که سی دی ها و محصولات فرهنگی تربیتی روانه بازار میکرد (حدود 5 سی دی فرهنگی تربیتی) اینبار محصولات فرهنگی تربیتی را به شکل بسته نرم افزار فرهنگی تربیتی ندای یک بسیجی عاشق (نسخه یک) روانه فضای مجازی خواهد کرد.

برخی ویژگی ها و امکانات این بسته نرم افزاری : 

1. چندین آموزش و ترفند کاربردی

2.چندین بازی مهیج و جالب

3.چندین نرم افزار فارسی و غیره

4.شهدا و بسیج

5. پیشنهاد ما به شما

.

 برای دانلود بر روی ادامه مطلب کلیک کنید.

 



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 23 مهر 1393برچسب: بسته نرم افزاری فرهنگی تربیتی سبک زندگی بسیجی ,بسته,بسته فرهنگی,سبک زندگی بسیجی, | 20:26 | نويسنده : علی معصومی |

وقتی به آشوب ها و فتنه ها و اغتشاشات علیه یک..........

به نقل از "ندای یک بسیجی": وقتی به آشوب ها و فتنه ها و اغتشاشات علیه یک دولت مخالف نظام سلطه نگاه می اندازیم نقاط مشترک بسیار زیادی را می توانیم در اکثر آن ها پیدا کنیم.

نقاطی که گویا سرلوحه تمام این آشوب هاست و باعث قربانی شدن مردم کشورها شده است. در سال 88 نیز عده ای در کشور اسلامی ایران دست به آشوب زدند و این رفتار آنان با رفتار های گروه تروریستی داعش کاملاً همخوانی دارد. از جمله این نقاط مشترک :

1- می توان گفت اصلی ترین شباهت هردو گروه در مخالفت با حکومت اسلامی می باشد. گروهک داعش در اسلام فقط خود را اصلح می داند و ازین رو با نظام هایی که برپایه اسلام باشد بشدت مخالف است و همه را به بیعت با سرکرده خود دعوت می کند و فتنه گران نیز اصلی ترین هدفشان برانداختن ولایت فقیه در ایران بود.

2-حمایت شدید کشور های غربی و نظام سلطه از گروه داعش و فتنه گران و تجهیز کردن هردو گروه و هموار کردن مسیر برای آشوب و اغتشاش.

3- انتخاب رنگ مشخص برای گروه های خود. گروه داعش رنگ مشکی و فتنه گران رنگ سبز را برای خود انتخاب نموده اند.

4- استفاده از نماد های مذهبی توسط هردو گروه. گروه داعش با تکبیر الله اکبر پس از هرجنایت و آرم لااله‌الاالله محمد رسول الله بر روی پرچمش و فتنه گران با استفاده از رنگ سبز که نماد سادات و اهل بیت در ایران است.

5- دشمنی هردو گروه با اهل بیت. داعش با تخریب قبور اهل بیت و محبان اهل بیت این دشمنی را آشکار کرد و فتنه گران نیز با هتک حرمت به ساحت مقدس امام حسین (ع) در روز عاشورا دشمنی خود را بر همگان روشن کردند.

6- حمایت جالب هر دو گروه از رژیم اشغالگر قدس. مفتی های داعشی اعلام کرده اند چون اسرائیل مظلوم است به کمک مردم غزه نمی رویم و فتنه گران نیز در روز قدس شعار نه غزه نه لبنان سر می دادند.

7- قدرت هر دو گروه در استفاده از رسانه و محیط مجازی برای جو سازی و نمایش قدرت پوشالی خود. گروه داعش با انتشار جنایات وحشیانه خود در شبکه های اجتماعی قصد ایجاد هراس در دل مردم را دارد و فتنه گران نیز با شعار ما بی شماریم گروه اندک خود را با کمک ابزار فتوشاپ بزرگ جلوه می دادند.

8- حمایت و تحت پوشش قرار دادن اخبار جنایات و آشوب ها از سوی شبکه هایی مانند BBC و  الجزیره و تلاش برای خوب جلوه دادن چهره داعش و فتنه گران.

9- اقدام به فرار با لباس زنانه توسط  سرکرده های هر دو گروه از شباهت های بسیار جالبیست که شاهد آن بوده ایم.

10- بهشتی جلوه دادن کشته های هر دو گروه. داعشی ها می گویند هرکسی که کشته شود ظهر با رسول الله بر سر یک سفره می نشیند و فتنه گران کشته های خود را شهید می نامیدند.

11- دشمنی هر دو گروه با دین اسلام. داعش درواقع گروهی است برای بدنام کردن اسلام. هیچکدام از قوانین داعش در اسلام به این شیوه نیامده است و تنها هدف آن ها بد نشان دادن چهره دین اسلام در دنیاست. فتنه گران نیز با خواندن نماز جماعت مختلط ، کشف حجاب در اماکن عمومی و به آتش کشیدن مساجد مخالفت خود را با دین اسلام به نمایش گذاشتند.

پ,ن: «أِنَّا أَرْسَلْنَا الشَّیاطِینَ عَلَى الْکافِرِینَ تَؤُزُّهُمْ أَزًّا» ما شیطان ها را بر کافران گماشته ایم تا آنان را تحریک و دگرگون کنند. مریم مبارکه 83

 



تاريخ : چهار شنبه 23 مهر 1393برچسب:شباهت های داعش و فتنه گران,داعش,فتنه,سبک ,زندگی بسیجی,, | 20:24 | نويسنده : علی معصومی |



تاريخ : سه شنبه 22 مهر 1393برچسب:ندای یک بسیجی,سبک مغز آدم کش,سبک زندگی بسیجی, | 17:39 | نويسنده : علی معصومی |
اینفوگرافیِ؛ سبک زندگی بسیجی در کلام مقام معظم رهبری
 
infographic-copy11
مفهوم سبک زندگي(life style) از زمره مفاهيمي است که پژوهشگران حوزه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي براي بيان پاره اي از واقعيت هاي فرهنگي جامعه آن را مطرح و به کار مي برند و دامنه به کارگيري آن در ادبيات علوم اجتماعي و مطالعات فرهنگي رواج زيادي يافته است تا حدي که بعضي معتقدند که اين مفهوم قابليت جانشيني بسياري از واژگان موجود از جمله مفهوم طبقه را داراست و مي تواند به نحو دقيق تري، گوياي واقعيت پيچيده رفتارها و حتي نگرش هاي فرهنگي و اجتماعي در جامعه امروز ما باشد و حتي برخي انديشمندان به کارگيري آن به جاي مفاهيم فراگيري چون قوميت و مليت را مطرح کرده اند. سبک زندگي دررشته مطالعات فرهنگي به مجموعه رفتارها، مدلها و الگوهاي کنش هاي هر فرد اطلاق مي شود که معطوف به ابعاد هنجاري، رفتاري و معنايي زندگي اجتماعي او باشد و نشان دهنده کم و کيف نظام باورها و کنش ها و واکنش هاي فرد و جامعه مي باشد. به عبارتي سبک زندگي دلالت بر ماهيت و محتواي روابط، تعاملات و کنش هاي اشخاص و آحاد مردم در هرجامعه دارد.

infographic-copy11

دانلود در ادامه مطلب....


ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 20 مهر 1393برچسب:اینفوگرافیِ؛ سبک زندگی بسیجی در کلام مقام معظم رهبری,سبک زندگی بسیجی, | 10:57 | نويسنده : علی معصومی |
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد